Fina fynd

Gissa om mitt hjärta slog dubbelslag när jag igår på lunchen kikade in på Myrorna och jag först hittar pallen, sedan ser jag lampan uppe i en bokhylla. Jag tog snabbt tag i mina fynd och småsprang fram till kassan för att betala. Konstiga tankat far alltid omkring i huvudet på mig i sådana här situationer, jag tänker typ att expediten ska säga något i stil med: nej! detta får du inte köpa eller att någon annan galning ska ta sakerna ifrån mig eller att mitt kort helt plötsligt ska sluta fungera så att jag måste lämna mina fynd. Jag vet om att jag är lite knäpp men det kan helt enkelt inte hjälpas! Som tur var slutade det bra även denna gång, skönheterna blev mina för 90 kronor och jag klev lyckligt ut från butiken för att stolt packa in mina nya darlings i bilen. Det kan man vara värd en dag mitt i veckan tycker jag.

Foto: Tant Johanna

5 reaktion på “Fina fynd

 1. Haha! Precis så där är det ju…eller snarare att hon i kassan skulle säga att det var felmärkt. Köpte nyss ett stort virkat överkast för 25 kr, och på de andra i samma stil kostade flera hundra. Så min gissning är att de hade missat nollan i slutet… men jag skyndade mig att betala och fyndet var mitt:)

  Ursnygg lampa! Kommer passa bra efter renoveringen, ser ut som att ni har mycket att göra men att ni har kommit otroligt långt på den korta tiden.

  Stor kram från Therese

 2. Jag har också samma känsla när jag går på loppisar o dyl, kanske för att jag precis missat fynd ibland. Supersnygg pall, den hade jag betalat mycket för!!! Hoppas renoveringen gått bra i helgen. :o)

 3. Först, tack för rolig o personlig läsning.
  Stolen är ju bara helt underbar, grattis till den.

 4. alltså, varför känner man sådär?! jag käner exakt den där paniken och alla orationella tankarna som rusar. aldrig i en vanlig butik, bara second hand och loppis. I wonder why..
  förstår att hjärtat slog när du såg pallen! finfin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>