Weekly mix

Från och med denna veckan kör jag igång en ny kategori för inlägg här på bloggen. Mest kanske för att jag själv tycker att det är kul att samla de bilder som har gjort intryck på mig under veckan men också för att jag vill dela med mig av det som fyller upp mina tankar och inspirerar mig just nu. Det kommer blandas hejvilt, högt och lågt så häng med och inspireras du också!

Lotta Agaton och Pia Ulin har gjort det igen, Moa Lundbergs hem inspirerar mycket.

Är väldigt inne på att bli rödhårig.

Tänkvärt.

Finaste bloggbilden bjöd Mokkasin Sofia på. Ikeas nya porslinsserie skyn ska garanterat få flytta med in i vår nya lägenhet.

Kökets väggar vill jag ha tvåfärgade på detta vis, vitt högst upp och resten ljusgrått. Bilden är tagen på cafe Étoile i Helsingborg. Om ni har vägarna förbi Helsingborg måste ni kika in här, det var fina Elle och Malin som tog med mig dit för några helger sedan och våra kameror användes flitigt kan jag säga. Tack än en gång för en inspirerande dag!

Kungligt bröllop i all ära men de allra enklaste tilltalar mig mer.

Hoppas att ni har haft en fin vecka. Kram Johanna

18 reaktion på “Weekly mix

 1. Vilken inspirationskavalkad!
  Du prickade in ett par av mina favoriter dessutom : )
  De där tallrikarna verkar helt underbara. Måste kika närmare nästa gång jag är på Ikea (vilket lär dröja med 26 mil till närmsta varuhus…)

  • Härligt!
   Oj, 26 mil?? Så bortskämd jag känner mig nu med 2st IKEA bara 10min bilfärd bort..
   Kramar

 2. Har du tips på ngn fin ljusgrå färg som passar just till väggarna i ett kök? Tack för en inspirerande blogg!

  • Nej, tyvärr! Jag är själv på jakt efter den perfekta gråa färgen så jag ber om att få återkomma :)
   Kram

 3. Oj, nu blev jag alldeles smickrad, vilken ära att få finnas med i din alldeles nya kategori! Tack ♥

  Och vilken bra kategori. Vet du att jag har varit inne lite på samma spår. Liksom samla finheter som man minns, just efter veckan som gått. Du kanske satte en ny kategoritrend här :)

  Ha fina veckan,
  kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>