Till salu igen

Jag tycker att det har funnits ovanligt många inspirerande hem till salu under några månader, vilket är väldigt roligt. Det finns ofta mycket inspiration att hämta, speciellt om man är på väg till nytt boende. Detta hemmet känner jag igen som tusan, kan det ha varit med i någon tidning nyligen? Hjälp mig! Precis sådana här golv vill jag fixa till i nya lägneheten, Pia lampan står på önskelistan, svart soffa var riktigt snyggt i kontrast till allt det ljusa och kolla in det fina barnrummet med kakelugnen.. Fint så!

Foto: Ekenstam

update: nu har jag med hjälp av mina duktiga bloggläsare fått reda på ett hemmet varit med i tidningsreportage nyligen, stylat av Saša Antić och fotat av Pia Ulin. Tack för hjälpen!

13 reaktion på “Till salu igen

  1. Pingback: Så snällt | Tant Johanna

  2. Visst är det läckert! Jag föll också för det. Jag vet att Pia Ulin fotat hemmet för ett tag sedan, men jag minns inte riktigt i vilket sammanhang jag såg det.

  3. Det var med i Elle interiör för några månader sedan… Vet att jag rev ut detta hem och sparade i min inspirationspärm. Jag länkar ditt inlägg från min blogg, hoppas det är ok!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>