Note to self

Idag är det två veckor kvar tills vi får tillgång till vår lägenhet och huvudet går på högvarv vill jag lova. Jag hittade till denna fina lägenheten som är till salu och fick klart för mig hur förvaringen/tv-bänken ska se ut, nämligen precis såhär. Bra! En sådan bordslampa får förresten gärna flytta hem till oss..

Foto: Stadshem

23 reaktion på “Note to self

 1. Pingback: shelf-the right way | Sendawa Odd News, funny news, strange news and business

 2. Vilken inspirerande blogg du har! Har nyligen flyttat till ny lägenhet som vi håller på att inreda för fullt så nu får det nog bli en genomgång av gamla inlägg här. Skall bli väldigt spännande att se hur din nya lägenhet ser ut. Och ett besök till artilleriet får det bli någon dag, har helt missat denna fantastiska butik.

 3. Tanten, den där tv-hyllan är så himla gorgeous! Nu vill jag kasta ut vår vita tv-bänk och ‘kasta’ in en liknande …

  MEN kom på att den kanske inte är så barnvänlig. Hmmm, mycket saker som skulle hamna där (och INTE få stå kvar där).

  Solig Kram!!!
  u.

  • Ja, visst är den underbar!

   Men barnvänlig är den ju inte.. Tråkigt! Jag tänker inte riktigt så än men nu när du sa det kan jag verkligen se vilken “guldgruva” hyllan måste vara för små barn. Massa spännande att pilla på! Eller kanske kasta i golvet?

   Kram kram

 4. Hej Johanna,

  Skoj att du gilla soffan! Jag ringde på soffan direkt jag såg den och vi fick köra 46 mil. Men det var det värt. Våra kontakter är renova från Eljon!

  Tack för all underbar inspiration du bjuder mig på.

  Kram

  • Det är den absolut värd! En riktig skatt :)
   Tack för kontakt svaret, ska genast kolla upp detta.
   Tack själv! Din blogg är grym ju..

   Kram Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>