Artilleriet

Hur många kort får man ha i ett inägg egentligen? Många bestämmer jag nu, för i veckan var jag på besök i den nyöppnade inredningsbutiken Artilleriet här i Göteborg och jag kan bara konstatera att jag är helt såld. Jag knäppte säkert hundra kort och fick en pratstund med de duktiga och gulliga ägarna. Artilleriet erbjuder ett sortimentet som består av en utvald blandning av klassiska vintage och nutida produkter, såsom äldre antika skåp tillsammans med nyskapande design från hela världen. De jobbar både med välkända varumärken med erkänt hög kvalitet, och, lika viktiga, de mindre kända “up and coming” med stor potential. Rötterna finns i fantastiska inredningsländer som Holland, Frankrike och Danmark.

Jag känner mig enormt glad över att bo i samma stad som en utav de bästa inredningsbutikerna i värden. Helt otroligt vilken hög nivå ägarna har lyckats skapa från första början.  Ni som inte bor i Göteborg eller har vägarna förbi kan glädja er åt att de öppnar webshop imorgon så lova mig att kikar in. Göteborg kan tacka Artilleriet för att ha gjort staden till en plats på “inredningskartan”!

Foto: Tant Johanna

16 reaktion på “Artilleriet

 1. Vilken respons! Tack snälla för era fina kommentarer och så kul att ni gillar butiken.
  Lova att ni allihopa meddelar mig om ni har vägarna förbi så kan vi ta en kaffe ihop tycker jag.
  Kram Johanna

 2. Underbart!! Måste jag besöka i sommar!! Tack för tipset. Jag bor i Stockholm men spenderar alltid minst två veckor varje sommar i Falkenberg och då är det ju inte långt till Göteborg. Vi har en butik här i Stockholm, Garbo, som jag tror du skulle gilla..
  Kram
  Hanna

 3. Fantastiska bilder. Ska till Göteborg om ett par veckor så det blir helt säkert ett besök där.
  Tack för tipset!
  Mvh Ulrika

 4. Sikken en fin butik! Er vilde med de ting, som de har!
  Dejlig og inspirerende blog du har – kigger helt sikkert forbi igen!
  God påske / Tina

 5. Åååhhh! För min del hade du gärna fått ha 100 bilder i det där inlägget. Varför bor jag 30 mil från Gbg? *gha* Thank the lord för webshopar!

  Tack för mycket trevlig bloggläsning och girigt bild-stirr. :-)

  //Helena

 6. Herre guuud Johanna vilket smultron ställe dit måste jag på utflykt nästa gång jag är i Göteborg.
  Du får ha hur många kort du vill vet du varför….

  För att det finns inte en enda tråkig bild på din vackra blogg så fota på fröken ; )

 7. Oj, jag känner mig helt sjuk av dina bilder – vilket HA begär! Tur jag inte bor i Göteborg…*ler*

  Ha en mycket trevlig helg!

  Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>