Onsdag

Fy vilken dag jag har haft! Jag har legat helt utslagen fram tills nu, först trodde jag att det var min migrän som var och hälsade på men det måste vara något annat. Jag hoppas att jag blir bättre snart för detta är inte kul! Något lite roligare med dagen är att Therese Sennerholt har släppt nyheter i sin shop. Kul med mönster och nya budskap, det gillar jag.. Nu ska jag gå och lägga mig igen, detta var ansträngande. Sov gott!

Foto: Therese Sennerholt

En reaktion på “Onsdag

  1. Åh, krya på dig! Inte roligt alls…. Hoppas du snart är på benen igen. Till helgen i alla fall ;) Skall bli såååå kul att träffa dig!

    Kram tills dess.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>