Hemma hos Nanna Lagerman

Ni vet den där känslan när man inte kan sluta stirra på fotona och när man känner att åhh det är ju precis så jag vill ha det? Ja, så känner jag för inredaren Nanna Lagermans fina hem. Nanna har bland annat varit med och skapat Ikeas fina bok Älska textil och har en grym fingertoppskänsla. Jag älskar köket, besticken i glasen, det vita tillsammans med det starkt gröna/orangea/svarta, sänggaveln och asplund byrån. Fin inspiration!

Foto: Marcus Lawett via inspirationsbloggen och lokal 54

8 reaktion på “Hemma hos Nanna Lagerman

  1. Det här hemmet har precis den där stilen och känslan jag gillar… perfekt! Jag gjorde precis ett inlägg om vitt kakel och fick med ett par av de här bilderna också :) Tack!

    • Fint inlägg du hade gjort om kakel! Jag står och väljer mellan klassiskt fyrkantigt 15×15 eller det rektangulära fasade. Svårt val..
      kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>