Lite Kalabalik

Jag älskade Lite Kalabalik armbanden från första stund och visste att jag ville ha ett, men frågan var vilket? Jag velade länge mellan två varianter men till slut slog jag till på Lite Sobert som nu pryder min handled tillsammans med mitt Littmarck och det smala trådarmbandet. Jag gillar att ha lite skön kalabalik kring handleden.. Tycker dessutom att det verkar vara två helbra tjejer som har startat upp det och om jag tror rätt kommer vi se mycket mer av dem i framtiden. Heja er säger jag!

Foto: Tant Johanna

8 reaktion på “Lite Kalabalik

  1. Vad kul att d slagit till på ett Lite Kalabalik armband! Hur fina som helst. Jag har själv ett Lite Sober och skulle lätt vilja ha minst tre fler tjusiga färgkombinationer. Och ett Lite Kombination (halsbandet med nycklar) som står högst på önskelistan just nu.

    Tror också, precis som du, att vi kommer få se mycket av dessa tjejer och deras Lite Kalabalik framöver och jag kan dessutom bekräfta att i alla fall en av flickorna är en mycket fin männinska;) Den andra har jag tyvärr inte träffat men bara hört gott om henne ;) Duktiga, drivna och begåvade är de i alla fall båda två….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>