Skåp

Ursäkta överflödet av bilder på skåp i detta inlägg men jag har verkligen snöat in mig på detta. Jag har länge varit förtjust i raka glasskåp utan krusiduller men aldrig haft någon plats för ett. Det fina i kråksågen är att i den nya lägenheten har jag faktiskt listat ut en plats för ett, så jakten har börjat på allvar. Jag plöjer blocket dagligen och ska åka på loppis runda så fort tillfälle ges men om någon annan har tips så tar jag tacksamt emot.

Foto: tine k home, okänd, Mokkasin, Pia Ulin/Lotta Agaton, bolig magasinet, husligheter

11 reaktion på “Skåp

 1. Pingback: Sukkertøy for øyet - Noe på Hjertet ♥

 2. jag var helt skåpgalen i höstas. jag letade och letade men hittade bara krusidulliga snickarglädjeskåp på blocket eller perfekta men svindyra skåp från danmark. hade nästan gett upp hoppet när jag plötsligt såg det. det perfekta skåpet! och bara 200 kronor kostade det. vilket klipp! uthållighet lönar sig.

 3. Kul att det var så många andra som gillade skåpen :) Jag har fortfarande inte hittat något men jag hoppas på att DET dyker upp snart!

 4. hej fining!

  Vilka fina skåp. Jag älskar loppiskåp, vet inte hur många vi fyndat och renoverat. Tror bestämt att det bor ett skåp i varje rum i vårt hus.. MINST!

  Lovely fredag vännen

  Kram Madde

 5. Sitter här och säger wow, oohh och aaahhh för mig själv när jag ser bilderna. Superduperfina skåp. Man skulle haft ett större hus bara…

  Trevlig fredagkväll!

 6. Jag känner igen bilderna och jag har spanat in samma typ av skåp! Har redan reserverat en plats i lägenheten för ett sånt skåp men har inte hittat något som passar än. Lutar mot att det blir ett IKEA kanske…
  Säg till om du hittar ett som passar dig!

 7. gud vad tjusiga skåp:) Jag har turen att flytta in i en jättestor 4:a i Istanbul.. Jag ska göra ett rum till walk in closet och ett sko-skåp skulle nog vara perfekt där inne.. Om ni är nyfikna kommer jag att lägga ut bilder på queenofbandits.com. Kram Ida

  ps: läser alltid din blogg, snöa gärna in mer på skåpbilder, jag klagar då inte..

 8. Vilka fina bilder du samlat ihop! Jag drömmer också om ett snyggt skåp, mitt problem är att jag inte hat något bra ställe att ha det på, kanske får bygga ett nytt hus – utifrån drömmen om ett skåp, låter logiskt eller hur :-)

  Malin

 9. Jag är i samma sits! Jag letar också nästan dagligen på blocket men mitt problem är att vi snart ska flytta så jag måste hålla mig lite för att se så att vi har någon plats där. Tokgillar skåpen du visar här, speciellt det med glas på sidorna. Hittar jag inget fint gammalt skåp blir det nog att köpa ikeaskåpet och måla vitt (med inspiration från mokkasin).

  Ha en riktigt fin kväll!
  Kram Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>