Bloglove

Nu är det dags för lite bloglove tycker jag! Gulliga Stil Inredning & design Maddes mycket stilsäkra kompis vid namn Elle har precis startat upp bloggen Kviddevitt by elle. Det var kärlek vid första anblick! Helt underbar blogg med fokus på barnmode men också vuxet mode, inredning, livet och andra vackra saker. En kombination som känns ny, rolig och oslagbar om ni frågar mig. Hennes bilder får mig att vilja börja jobba med barn kläder istället.. På tal om jobb, jag åker till Hongkong på lördag så om ni har några bra tips att dela med er utav tar jag tacksamt emot!

Foto: Kviddevitt by elle

8 reaktion på “Bloglove

 1. åå samma kärlekskänsla här! blev så glad när jag fick veta att hon läst om mig och mina två små så länge, det gör en som gladast när man kan inspirera andra! mini

 2. Hej ‘Tanten’,
  Visst är clutchen & armbandet bara helt gorgeous.

  MEN så tråååkigt för dig att åka till HK! Så tråååkigt!Hahaha …
  The China club ska tydligen vara da place i HK. Men tydligen svårt att komma in. Victoria Peak är trevligt att besökas och Happy Valley Horse Racing – en upplevelse då asiater är väldigt ‘speliga’. Makens tips ;) som varit där (själv har jag inte det:)

  Trevlig helg!
  Kram
  lilla u.

  • Hej lilla.u

   Tack snälla för HK tipsen!
   Jag kikade på armbandet men lyckades sansa mig och gick ut från butiken illa kvickt :) Någon fin clutch hittade jag tyvärr inte, alla var fult “blingade” med dragkedjor och strass.

   Ha det nu så härligt på er resa.
   Kram tanten

 3. Tänk att gå och lägga sig tidigt en torsdagskväll och sedan vakna på fredagsmorgonen, utvilad, med solen strålande in genom fönstret och två små fina ungar i sin säng. Tänk sen att läsa ett sms, från en viss Madde ;) där det står att Tant Johanna gjort ett inlägg, om min blogg, i hennes blogg… Tänk sedan att själv få läsa vilket fint inlägg, sen! Tror inte att en fredag kan börja mycket bättre än så här! Åh, jag känner mig lycklig. För jag blir så glad! Tusen, tusen tack fina, fina Du!! You made My Day .

  • Åh, tack snälla för din fina kommentar! Känns underbart att kunna göra någon så glad :) Du är värd varenda ord så sug åt dig bara. Hoppas att din helg fortsätter i samma anda! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>