Gråskala

Jag är väldigt svag för grått i både inredning och kläder, mycket mera grå än beige om jag måste välja. Så därför fick det bli ett kollage i gråskala också. De flesta utav mina favoriter i hemmet och garderoben är  just grå, som till exempel min mjuka Acne halsduk i lammull och cashmere, ljusstakarna från Tove Adman och så mina gotlandsstenar..

Foto: Tant Johanna

18 reaktion på “Gråskala

 1. Vilka fina bilder! Den där halsduken är himla fin också. Lite avis… Hann aldrig lägga vantarna på en. Har dock en röd Acne-halsduk fast med fransarna på den traditionella kanten. Älskar den!

  • Tack! Det är IKEA`s bok Älska textil. Jätte bra! Massa tips på vad man kan göra med textil och inspirerande bilder.

 2. Å vilket fint stilleben, jag älskar också grått, försöker att titta efter färg men det slutar i allafall med att jag kommer hem med en grå kudde eller tröja :) men snyggt är det!
  kram

 3. Åh fiiiint! Är också väldigt svag för grått. Faller till exempel ALLTID för gråmelange (gråmelerat) på kläder. Både till mig själv och barnen. Har alltid gjort av någon anledning. Så, mycket grått hos oss. Och på oss.

  Kram

  • Tack snälla du! Jag ÄLSKAR gråmelange, senast igår stod jag och fingrade på en underbar klänning från Filippa K som jag känner att jag nästan inte klarar mig utan.. Men jag åker till Hongkong på lördag så mitt vett säger att jag ska vänta lite med att köpa något :)
   Kram

  • Såg nu att dina kommentarer låg i min skräppost, konstigt! Men nu har jag flyttat dem till rätta :) Tack! Kul att du gillar min blogg och kollagen. Kramar Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>