Nytt kollage

 

I helgen fick det bli tid för ännu mer kollage skapande. Kan inte förstå hur något så simpelt kan vara så kul, känns som att tid och rum stannar när jag håller på och donar med detta. Extra kul är det förstås när man får sådan här fin uppmärksamhet hos duktiga La maison d’Anna G. Tack! Det gör mig ännu mer peppad att forstätta med detta simpla helgnöje.

Foto: Tant Johanna

13 reaktion på “Nytt kollage

 1. Hejsan.

  Tusen, tusen tack för din kommentar (via Madde)!

  Att få en så fin kommentar, från en med så fin känsla som du själv, gör mig såå glad. Tack! Och dito! Älskar ju din blogg. Framförallt dina underbara kollage och dina modeinlägg.

  Jag blev så inspirerad av din outfit med Minnetonkas att jag faktiskt , efter år av velande, bestämde mig för att klicka
  hem ett par. Så det så ;)

  Trevlig kväll/ Elle (kviddevitt)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>