Stilleben i blått

 

Jag älskar verkligen att skapa stilleben så därför tänker jag bli bättre på att ta mig tid till det. Tiden känns som sagt som en bristvara hos mig just nu men nu har jag bestämt mig, mer tid åt det roliga! Idag blev det ett med blått som tema, grunden till inspirationen var mina sprillans nya converse som naturligtvis är inköpta här. Förhoppningsvis blir detta en ny kategori här på bloggen som utvecklas i takt med mig. Bear with me ;)

Foto: Tant Johanna

8 reaktion på “Stilleben i blått

  1. Det ser jättekreativt och roligt ut. Förstår att du blir biten. Jag gillar särskilt detaljen med pärlplattepärlorna. Vackra nyanser av blått!

    • Blått är en utav mina favorit färger! Känns alltid fräscht och svalt på något sätt. Kul att du gillar det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>