I min väska

Dos Family har dragit igång den roliga utmaning “What´s in your bag-tour” och jag hänger på. Detta hittar man i min väska:

Mina två följeslagare till anteckningsböcker, almanacka, penna, iPhone + lurar, plånbok, två hudfärgade läppstift, glasögon, nyckelknippa, tre parfymprov från NK (kan inte bestämma mig) och så handkräm..

Foto: Tant Johanna

5 reaktion på “I min väska

  1. Haha, du är ju rolig Sofia! Jag tror säkert att du kan få ihop till en fin bild, kreativ om inte annat ;)
    Ha det så bra,
    kramar

  2. Jag blir sjukt avis att alla har sådant snyggt innehåll i sina väskor. Jag vill också vara med i det där väskprojketet men då måste jag ljuga rätt av. Min väska innehåller kvitton, snorpapper, godispapper, inköpslistor, lösa pengar och kort då jag inte en har en plånbok, udda örhängen, och lite skruv (?) och två nålar som jag alltid sticker mig på . Fattar du hur stylish det skulle se ut ;)
    Fin helg,
    kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>