Svart kök

Jag har länge sneglat på svarta/mörkgrå kök, mest för att det står högst upp på sambons “drömkök-lista”. Jag har dock varit lite svårflörtad och har försökt hitta tjusningen med det hela. Men så dök köket med stort K upp  i senaste Family Living, ett svart kök som jag skulle kunna kunna kopiera rakt av. Eller är det mörkgrått kanske? Hela lägenheten är värd att ta sig en kik på, kolla in här!

Foto: Family Living, Vårt Nya Hem, House Beautiful, OWI//Office for Word and Image, Elle decoration & Kvik

9 reaktion på “Svart kök

 1. Tanten {älskar namnet}, tack snälla för din fina kommentar på min blog! Vad kul att du hittade dit; välkommen!
  Jag läser din blog redan och gillar den massvis!
  London! Ja! Älskar London!
  / u.

  • Tack! Ja, jag gillar själv namnet väldigt mycket :)
   Jag är jätte glad över att ha hittat till dig, kikar in varje dag nu!
   Kul att du gillar min blog!
   Jag fick sådan London abstinens efter att ha läst ditt inlägg så jag har redan bokat in nästa resa. Längtar!
   Kram tant J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>