Braids braids braids

Jag har helt kärat ner mig i flätor just nu, kan inte sluta sluta leta efter fina och inspirerande bilder. Gillar när det ser sådär slarvigt enkelt ut.. Kolla in här för ännu fler flätor!

Foto: Pinterest

4 reaktion på “Braids braids braids

 1. Hej kompis!

  Vad kul det är att läsa din blog, jätteinspirerande! Jag brukar sno lite bilder nar jag gör moodboards till mina projekt. Och idag blev jag så inspirerad av det här inlägget så jag gjorde mig fin med en fiskbensfläta när jag gick till skolan :)

  KRAM

  • Hej bästa!

   Så smickrad jag blir, tack! Kul att du blir inspirerad och att jag får bidra lite till dina moodboards :) Fiskbensfläta är så fint, jag får dock kramp i armarna av att göra det. Inte så bra tränad då.. När syns vi nästa gång?
   Kramar tanten

 2. Sjukt! Skrev precis ett inlägg om flätor, innan jag surfade in här. Två själar en tanke. Det måste vara en grej på G! :-)

  Ha ha vad glad jag blir. Trodde jag var lite knasig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>