Bekants bekanta

Idag hittade jag till den härliga bloggen i lay my hat and wish to stay via Mvh/Borstahusen och började kika runt lite. Såg först den fina fina chesterfield soffan med den perfekta nyansen och patinan och tänkte att den bilden måste jag ju spara så att sambon förstår vilken exakt nyans jag är ute efter – viktigt! Sedan kollar jag vidare på bilderna, läser texten och inser att allt känns lite bekant. Huset, som jag tror har varit en gammal skola, tillhör nämligen ett par som är kompisar till en som jag känner. Se fler bilder från huset här! Behöver jag säga att hjärtat hoppar extraslag och det suger i renoveringstarmen?

Foto: i lay my hat and wish to stay

7 reaktion på “Bekants bekanta

  1. Jag sparade det huset i mina favoriter när jag såg det. Jag älskar när människor flyttar in och så tydligt sätter sin prägel. Som med ljusslingan o utan lister o halvmålat. De gör det till sitt och vem vet hur det kommer att sluta. Så mycket charmigare än en helt färdig plan. Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>