Jag vann!

Jag som aldrig någonsin vinner något har gått och dragit hem storvinsten – min drömlampa Liv av Jonas Bohlin. Jag deltog i tävlingen hos Trendenser i sammarbete med Sköna Hus och tänkte inte så mycket mer på det men så när jag kollade mailen ikväll ser jag ett mail från Frida som meddelar att jag har vunnit. Jag har redan tänkt ut en plats åt den i vår hem. Tack snälla!

7 reaktion på “Jag vann!

  1. Grattis!! Den är underbar. Jag ville gärna ha en jag med, men blev lite snål och tänkte att, jag gör en själv, om jag gillar den så köper jag den riktiga. Det har inte blivit av ännu…

    trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>