London

Nu är jag hemma igen efter en intensiv arbetsvecka i London och Paris. Många butiker och varuhus skulle betas av så mitt fokus var inte riktigt inriktat på inredning men kameran var kring halsen nästan jämt så en och annan bild har jag hunnit knäppa av när jag sett något fint i förbifarten. Halv Engelsk som jag är slår hjärtat några extra slag för London och alla fina detaljer i staden. Om ni planerar att besöka staden får ni inte missa ett besök på Jamie Olivers restaurang Jamie´s Italian i Covent Garden. God mat, proffsigt, trevlig miljö och underbart badrum! Jag vet att jag är lite småknäpp som står inne på toaletten och tar bilder på själva toan men jag bjuder på det :)

Foto: Tant Johanna

4 reaktion på “London

 1. Ha ha underbart med flera som tar kort på toaletter :-)

  Var i London samtidigt som dig vilket var synd, skulle åkt efter så jag kunnat använda dina tips :-)

  Tack för en mycket mycket trevlig blogg jag läser den ofta!
  Trevlig helg.

  Malin

  • Skönt att höra att det är fler än jag som håller på med sådana galenskaper :)
   Du verkar ha haft en underbar London vistelse!
   Kul att du gillar bloggen!
   Kram tant J

 2. Fullt normalt att ta kort på restaurang toaletter. Var i N.Y över nyår och har bilder på en och annan. Red Rooster i Harlem tex har fantastikt fina toaletter, särskilt golvet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>