Lägenhetsvisning & packning

Idag har vi varit på en lägenhetsvisning av ett renoveringsobjekt med alldeles för högt utgångspris i ett område som inte står högst upp på vår lista, men kolla kan man ju alltid göra. Vilken lägenhet! Det finns sådan enorm potential så att man blev tokig på alla som gick runt och mumla om att fönstrena minsann skulle bytas ut, spänntaket skulle bredspacklas, golven skulle rivas ut och ny parkett skulla läggas in.. Gahh, blir ju arg! Det borde finnas någon lag som förbjuder människor med noll känsla att köpa och renovera sönder på det viset..

Nej, nu måste jag verkligen sätta igång och packa, åker tidigt imorgon till London i två dagar sedan direkt till Paris i ytterligare två dagar för inspiration och trendresa med jobbet. Så jag ber om ursäkt i förväg för en eventuell tystnad här på bloggen, men när jag kommer tillbaka hoppas jag på att vara fylld med inspiration och vårrus. Ha en härlig vecka!

Foto: Stadshem

6 reaktion på “Lägenhetsvisning & packning

 1. Håller med! Vilken underbar lägenhet! Borde verkligen finna regler om hur man får renovera. Kan förresten tänka mig att dörren på bild nummer tre har fina speglar under unitskivorna som är ditspikade. Ser iaf ut som att det är gjort så.

  Trevlig resa!

 2. Hej! Jag vill ha en köpare som precis som du vill bevara och måna om lägenheten. Lägenheten har varit i samma familj sedan huset byggdes 1923, och jag skulle gärna se att nästa ägare bor lika länge…
  (Vad det gäller utgångspriset så är det inte för högt – men det var roligt att höra!)
  Vi ses förhoppningsvis på visning igen!

  / Christina
  (mäklaren)

 3. men du, var det det där stället i Kålltorp?! Ser helt makalöst ut. Den där skjutdörren och golven. Får också ångest när jag hör om folk som ska riva ut. Fina golv finns ju inte att få tag på, man måste ha turen att ha gamla golv i sitt hus (det har jag :)
  ha det så superbra i London och Paris!

 4. Jahapp, där satt den. Sekelskiftesrenoveringsobjektet du trånade efter ;)) Tom hatthyllan är ju underbar. Hemska tanke om någon renoveringshetsare utan koll får den i sin ägo.

  Paris, London… Amen gaah, avis blir jag ;))
  Ha bästa veckan!
  Kram Sofia

 5. Åh både London OCH Paris. Och för att få åka på trend och inspirationsresa. Låter helt underbart! Underbar verkade också lägnheten vara.

  Trevlig resa!

  Camilla

 6. Jag säger som du, vilken potential! Men det finns säkert sådana objekt även här i Borran. Ha så kul där ute i Europa, om jag har tur får jag sällskap av A i veckan när du är borta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>