Kvällsfönster

Jag fick precis ett ryck och möblera om på fönsterbrädan lite, blev faktiskt mycket nöjd över resultatet! Tänk vad en nyinköpt pärlhyacint kan göra med sinnet.. Här skymtar även mina top två favorit blädderböcker just nu, nämligen Nesting av Cilla Ramnek & Pia Ulin samt Arkitektens fritidshus av Kenneth Kauppi. Ser ni även min lilla hoptimist som jag fick med mig från mässan? Blir glad varje gång jag slänger en blick mot den. Hoppas att ni har en fin kväll!

Foto: Tant Johanna

2 reaktion på “Kvällsfönster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>