House doctor, fall 2011

En utav favoriterna från Formex var helt klarthouse doctor, kanske inte så mycket nytt men oj så fint det är! Montern var helt proppfull med både fina ting och nyfikna kunder. Personligen tycker jag att house doctor är bland de främsta inom styling och skyltning av produkter. Stort plus var även provsmakningen av den egna matserien..

Foto: Tant Johanna

3 reaktion på “House doctor, fall 2011

 1. Kul med din rapportering från Formex. House doctor är superschysst och deras monter känns skön att vara i, hemkänsla liksom. Fast jag håller med om att det inte kändes som så mycket nytt. Ska ta hem lite till Mokkasin, som även passar i ett barnrum. Tex lamporna på den sista bilden.

  Vad jag garvade när jag läste din hälsning hos mig. Jag var inte lika rakt på sak, men när du ändå nämner det ;) jag HATAR också soffor =) Och gissa vilken variant av soffa som vi felköpte då? Samma som den som du försökte bli kompis med =)) Fast då hade vi slagit till på TVÅ!! Och jag kunde inte ens försöka bli kompis, jag bara avskydde dem från dag 1, lätt ångest vill jag lova.

  Häromdagen kärade jag ner mig i den här
  http://www.zanotta.it/#/en/products/sofas/1330_william.htm
  Och den är förmodligen gratis, eller vad tror du?

  Kramkram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>