Mitt Formex

Nu är jag hemma efter en vecka på resande fot och känner mig helt matt av alla intryck från både mode mässa och inrednings mässa. Jag kan lätt konstatera att hur mycket fint det än finns så finns det även otroligt mycket skit också som nästa suger energi ur en..

Men nu ska vi ju koncentrera oss på det fina, uppiggande och vackra! Här är ett ihopplock av mina favoriter från gårdagens besök på Formex mässan. Några av dem förtjänar ett mer detaljerat inlägg och det kommer, tills dess får ni hålla tillgodo med ovan bilder från följande montrar: Nordal, Ylva Skarp, af swedala, Olsson & Jensen, Odd birds, Mateus, Musahar, house doctor, hoptemist, ferm living

Foto: Tant Johanna

3 reaktion på “Mitt Formex

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>