2 reaktion på “Uterum

 1. Så vackert golv och det är verkligen ljuvligt med skirt tyg precis så. Här drömmer vi(läs jag) om en smal amerikansk veranda med hänggunga och korgstolar. Nog för vi har ett hus, men tänk om saker kunde bygga sig själva. Det gör de inte har min man förklarat tusen gånger ;)))

  Fina pompoms, något för mokkasins skylt tror jag…

  Fin helg!
  Kram Sofia

  • Ja, en sådan veranda har jag också på “drömlistan”. Man ska aldrig sluta drömma har jag hört så mitt tips är att drömma vidare, en dag så har ni säkert en… ;)

   Kul att du gillande pompomsen!
   Kramar Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>