Mässvecka

Denna veckan är det mässor som gäller för min del. Just nu befinner jag mig i Berlin med jobbet, vi ställer ut på Bread & Butter som startar imorgon och håller på tills på fredag. Sedan är det bara för mig att åka hem och packa om väskan för att sedan bege mig till Stockholm och Formex . Kommer garanterat vara fullproppad med intryck efter denna veckan! Idag har vi  strosat okring i staden och jag spanade in flera fina detaljer, kolla bara in ovan fasad, fönster och lampa..

Foto: Tant Johanna

6 reaktion på “Mässvecka

 1. Ska ner till Berlin i maj och undrar om du har kvar adressen till den übersnygga restaurangen. Och om ni åt där eller bara strosade förbi…?
  Passar på att tacka för all fin inspiration du bjuder på!
  /Anna I

  • Hej Anna,

   Tyvärr strosade vi bara förbi så jag har varken ätit där eller memorerat adressen.. Men jag ska försöka leta fram någon karta för att lista ut vart det låg på ett ungefär. Tänkte även dela med mig av lite Berlin tips här på bloggen snart så håll utkik :) Tack ska du ha för att du kikar in här!
   kram Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>