Sovrums inspiration

Jag sitter här och undrar lite över vart denna helgen tog vägen egentligen. Jag har massa saker jag vill få gjort men aldrig riktigt hinner med så just nu hade jag inte tacket nej till några fler timmer per dygn. Kvällen har spenderats i soffan framför efterlängtade solsidan och nu sitter jag med datorn i knät och hämtar massor med inspiration. Jag har bland annat snubblat över tre sovrum helt i min smak, så fint så!

Foto: Sam McAdam & convoy

7 reaktion på “Sovrums inspiration

 1. Älskar också Bohlins lampa. Och så heter den ju som vår dotter, bara det liksom =))

  Tack för fina hälsningar hos mig. Soffbordet är faktiskt ett 60-talsbord som jag tokfyndade på loppis (50% på 180kr =))). Det var egentligen supersnyggt som det var men jag hade det först i min butik och då sprutlackade vi en massa 60-talsmöbler vita och hade som butiksinredning.

  Soffan är urgammal och från Bolia. Vi skulle slänga den när vi köpte två nya. Som visade sig bli helt fel när de kom hem… Så vi tog den gamla igen och så sydde jag överdrag. Soffor är vårt stooora inredninsproblem. Hittar aldrig vad vi vill ha om de inte kostar ett par hundratusen.

  Ha det fint!
  Sofia

 2. Härlig inspiration! Älskar de blåa nyanserna till det gråa och det lite mörkare träet. Sedan kom jag på när jag såg sista bilden, att en Bohlin lampa skulle jag gärna mötas av i vår hall! :) (rummet påminde mycket om vår hall)

  • Jag är också väldigt förtjust i den kombinationen! Bohlin lampan älskar jag, den står just nu högst upp på min önskelista :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>