Nya sänglampor

 Nu börjar vi få lite ordning på allt här hemma i den nya lägenheten. Något som vi var i behov av var nya sänglampor, svårt tänkte jag eftersom att jag tenderar att tycka mycket om lampor i den lite dyrare prisklassen och inte hittat några budget varianter som jag gillat. Men så sprang vi på denna lampa för 99 riksdaler på Ikea och två stycken åkte rakt ner i kundvagnen. Mycket överkomligt!

11 reaktion på “Nya sänglampor

 1. Tack så mycket för att du tog dig tid och svarade! Ska åka till Ikea i helgen och hoppas på att den dyker upp då!
  Tack för en otroligt inspirerande och fin blogg!
  Varma hälsningar och trevlig helg!

 2. Har du någon aning om vad lampan du har på pallen heter? Den var verkligen superfin! Är den nyligen inköpt?
  Mvh Joanna

  • Nej, har har tyvärr ingen aning om vad lampan heter. Kvittot är borta och jag hittar den inte på hemsidan, men den fanns nu precis innan jul i 3 färger – vitt, svart och rött. Hoppas att du hittar den! Hälsningar Johanna

  • Tack! Starten har än så länge varit bra så det brådar gott. Hoppas att du också har en bra start på året. Vilken fin krönika du hade skrivit förresten :)

 3. Hej!

  Nu har jag hittat hit och blivit helt fast! + att jag lyckligt såg att du har ett redigt arkiv i och med din gamla blogg! Jag älskart! Vilka fina bilder + grym inspiration + finfint innehåll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>