>Svartvit jul

>

Dagens julstilleben går i svart, vitt och så lite grått. Här finns många av mina favoriter så som min loppisfyndade pall, betongljusstaken av Tove Adman, Stelton oljelyktan, vasen ifrån Svenskt tenn, det vackra kortet inköpt hos Grönbergs Interiör, Estrid Ericsons elefanter, kotten i fattigmanssilver och tygstruten ifrån Maileg och så den egentillverkade julstrumpan – såklart :)

4 reaktion på “>Svartvit jul

 1. >Inredningsfrun: Tack! Ja, det enkla är ju oftast det vackraste i längden :)
  Kram Johanna

  M: Tack, tack ,tack Du med :)

 2. >Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill sälja sponsrade inlägg. Vi har just nu ett antal olika företag som är intresserade av att köpa sponsrade inlägg innan julhandeln. Om du är intresserad så kan du läsa hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about
  Med vänlig hälsning
  /Ginders.se

 3. >Cool adventspyntning!!

  Hyacint i glasburk från Ikea (förra inlägget) är redan en klassiker här hemma. Så enkelt, men så vackert!!

  // Inredningsfrun

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>