>Localgraphics

>

Idag hittade jag till Localgraphics via Lotta Agaton, de använder sig av typografi för att utforma kartor över Stockholms stadsdelar. Det uppstod kärlek vid första ögonkastet för min del. Om jag hade bott i någon utav dessa stadsdelar hade jag lagt en beställning på stört! Synd att de inte tillverkar kartor över Göteborgs stadsdelar… Kanske får maila och fråga om min önskan :)

3 reaktion på “>Localgraphics

  1. >Maja: Håller med! Tack ska du har som tittar in och lämnar kommentarer :)

    Anniqa: Trevligt med en kommentar från självaste Localgraphics. Jag håller utkik!

  2. >Vad roligt att du gillar oss. Och du behöver inte bo i någon av stadsdelarna för att den ska vara fin på din vägg? Vi funderar på olika nya städer att ta tag i så håll utkik på vår hemsida och i vår facebook-grupp.
    God Jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>