2 reaktion på “Ny vecka

  1. >Hej Maja. Tack! Jag har jobbat klädbutik, läst en tvåårig utbildning som heter KY Teko och haft massa praktiker. Efter utbildningen fick jag jobb som inköpsassistent och idag är jag inköpare. Så man kan nog säga att jag både har läst och arbetat mig fram :) Det finns massa vägar att gå men det är alltid bra att ha någon sorts utbildning i ryggen tycker jag. Stort lycka till!

  2. >Lycka till på jobbet!

    Du har en fin blogg…nyfiken på om du läst till inköpare inom mode eller arbetat dig fram? Skulle vilja jobba med inköp…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>