Nordiska vibbar

 

Jag blev alldeles lycklig när jag upptäckte att senaste Elle Interiör låg i brevlådan efter en lång dag på jobbet. Är man lite knäpp då kanske? Tidningen innehåller i vilket fall som helst ett himla fint hem med massor av design klassiker. Ägarinnan av den danska våningen på 248 kvadratmeter driver livsstilsvarumärket by nord och hemmet går i samma stil som kännetecknar företaget – enkel design, hög funktion och gott hantverk. Mycket av det som syns på bilderna är sådant jag har spanat på länge och som gärna får flytta in hos oss på stört – mer om det imorgon!

5 reaktion på “Nordiska vibbar

 1. >Mokkasin/Sofia: Tack snälla du! Kram Johanna

  Styling a`la Anna: Det är nästan inte hälsosamt när det blir så här bra :)

  STIL: Kul att du tar in By nord! Ska bli spännande att få se er shop snart.

  Weronica: Ja, det infinner sig ett slags lugn hos mig. Vet dock inte om jag skulle kunna hålla mig ifrån att ta in färgklickar och älsklingssaker som jag bara inte kan motstå ibland ;)

  Marika: Mmmmm

 2. >Jag håller med :) Många blickar ditåt blev det i går. Det känns mycket nu och även om jag inte har det alls så monokromt hemma, så blir jag väldigt inspirerad av själva stämningen.

 3. >Man blir sjuk….sååå snyggt är det. Hm, måste rusa till butik imorgon för att köpa tidningen.

  Ha det gott!!

 4. >Som jag har suktat efter typ allt i det där hemmet sedan i eftermiddags när jag köpte tidningen. Urskön stil!
  Fin blogg du har =))
  Kram Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>