>Förändring

>

Den senaste veckan har varit en minst sagt händelserik vecka för oss. Vi har nämligen äntligen fått tag på en lägenhet i Göteborg, att det är en nybyggd etta helt olikt det vi hade i våra tankar gör inte så mycket just nu – bara vi kommer dit :) Jag har även sagt upp mig från mitt jobb för att gå vidare till ett annat företag i samma bransch men med annan inriktning. Jag börjar på min nya arbetsplats i slutet av november och vi flyttar i mitten av december. Jag är så oerhört tacksam, peppad och pirrig just nu! Det kan vara därför jag fortfarande sitter uppe och faktiskt är pigg ;) 

3 reaktion på “>Förändring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>