Boende i Berlin

Jag hittade till den inspirerande sidan, Freunde von Freunden som innehåller massa fina hem och härliga personligheter. Ett hem som inspirerade mig lite extra var svenska Malin Elmlids lägenhet i Berlin, kolla in porslinet, väggen med de fina väskorna och ljusslingan som hänger ihop som en taklampa. Förutom att jobba med försäljningen av varumärket Wood Wood driver hon även the Bread Exchange och bloggen miss ElmlidSom sagt, inspirerande hem och personligheter!

Bilder från Freunde von Freunden

2 reaktion på “Boende i Berlin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>