Tisdagstema – stolar

Stolar är ett kärt ämne för mig, jag har många som jag gillar men ingen som är min klara favorit. Min relation till respektive stol går helt enkelt lite i vågor. Just nu har jag lite extra kärlek för vintage trästolar och danska klassiker som Arne Jacobsensgrand prix, gärna uppblandat med gamla eames.

Bidrag till Fabrikens tisdagstema - stolar

Bilder från RUMlimonclaro och Oliver Gustav

2 reaktion på “Tisdagstema – stolar

 1. >Hej på dig!
  Så snyggt,
  så snyggt..
  jag fick lite hjärtklappningar
  när jag såg dom gråa stolarna.
  ojojoj,
  stolar är väl lite som skor, kan man ha för många av dom?

  :) Varma kramar, Annaleena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>