Helgmys

 

Igår var jag i Göteborg i jobbsyfte men hann med en runda på stan i mina favoritbutiker och lunch på bästa da Matteo. Jag fick med mig fina blommor från blomsteraffären i Viktoriapassagen, en efterlängtad ekollonvas från Tinna och underbara band från Grönbergs som jag ska ha till mitt Tant Johanna projekt. Jag var även på Norrgavel där jag köpte något jag velat ha länge, men det visar jag i ett senare inlägg…

3 reaktion på “Helgmys

  1. >LillaMy: Tack tack! Jag tror att jag ska ha blogovin. Måste kolla upp detta.
    Ha en fin vecka!

    Linnéa: Tack! Ja, den har jag haft på önselistan ett tag så det var riktigt roligt att köpa den!

  2. >Vilken fin blogg du har och fina bilder.Har du bloglovin?Jag tycker det är så enkelt att följa en blogg då och jag skulle gärna följa din.Ha en skön kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>