>Läsning

>
I bokhyllan står just nu en pärlhyasint och vittnar om att våren faktiskt är på väg..snart. Jag har alltid en bok som jag läser på och just nu är det Lyckans hjul av Kajsa Ingemarsson, hon skriver på ett lättsamt men tänkvärt sätt som jag tycker är bra. Drömmen är att ha ett litet bibliotek med läsfåtöljer och brasa.

2 reaktion på “>Läsning

  1. >Härliga vårlökar :-)

    Har läst alla Kajsas böcker, gillar dem jättemycket!Lyckans hjul var nog bäst, tror jag. Delar absolut din dröm om bibliotek med sprakande brasa…

    /Bella

  2. >Fint med prälhyacinterna där mitt bland böckerna. Jag har äntligen kommit igång med min läsning och har faktiskt både fåtölj och brasa nu. Det är livet i ett nötskal det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>